Succesvol je gitaar verkopen

gitaar verkopenNatuurlijk wil je er niet aan denken, maar de kans dat het voorkomt is aanwezig. Namelijk je gitaar verkopen. Omdat je gaat stoppen met gitaar spelen? Nee zeker niet! Soms is het gewoon eens tijd voor wat anders. De beginners gitaar ben je zogezegd ‘uitgegroeid’. Het is tijd voor iets nieuws! Een gitaar die wat beter aansluit op de stijl die jij hanteert en het geen wat je wilt uitstralen tijdens het gitaar spelen.

Waar op letten bij het verkopen van je gitaar?

Natuurlijk zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het verkopen van je gitaar. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen en zien er erg tegenop om hun gitaar te verkopen. Daarom laten ze hem vaak in het stof langzaam vergaan, terwijl dit de kwaliteit van de gitaar niet ten goede doet.

Een aantal dingen waar je op moet letten zijn:

  • Zet je gitaar nooit te koop voor een te laag bedrag.
  • Ga eerst rond in kringen of ze nog een nieuwe gitaar zoeken
  • Maak mooie foto’s en geef duidelijk aan wat je allemaal aanbied en hoe lang je de gitaar al hebt.
  • Laat zien wat voor passie je voor gitaar spelen hebt dat geeft direct aan hoe zorgvuldig je altijd met je gitaar bent omgegaan.

Waar kun je je gitaar verkopen?

Een gitaar kopen en verkopen kan via marktplaats. Op marktplaats kan je in de meeste gevallen gewoon gratis je gitaar te koop aanbieden. Wil je wat meer mogelijkheden en hoger in de zoekresultaten komen bij marktplaats dan komt er toch een kleine vergoeding bij kijken. Een gitaar verkopen hoeft daarom niet veel te kosten. De reacties komen vanzelf en geef de moed niet op! Ga niet te snel omlaag met de prijs voor je gitaar, maar weet wel dat de eerste bieders vaak de beste zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s